MAKE UP STORE
© Johanna Herrstedt
BASE: Make Up Store matt foundation MILK
This non-oily foundation gives medium coverage and a beautiful matte, smooth finish which stays on through the whole day. Matt Foundation from Make Up Store is suitable for combination and oily skin types.
CONCEALER: Make Up Store cover all BLUE
Cover All Blue is a highly pigmented concealer and covers a bit more than the Easy Cover Blue. It suits all skin types and covers blue areas. Apply with a synthetic brush.
FINISH: Make Up Store dual foundation HELSINKI
Dual Foundation is a creamy-powder with a matt and covering finish. It suits every skin type. Apply it with a sponge for an even skin and skin tone. If you wet the sponge the foundation gets even more coverage. The product is perfect when ever you need a touch up.
P.S. Clean your brushes regularly for the sake of your skin and make-up finish :)
This non-oily foundation gives medium coverage and a beautiful matte, smooth finish which stays on through the whole day. Matt Foundation from Make Up Store is suitable for combination and oily skin types.
CONCEALER: Make Up Store cover all BLUE
Cover All Blue is a highly pigmented concealer and covers a bit more than the Easy Cover Blue. It suits all skin types and covers blue areas. Apply with a synthetic brush.
FINISH: Make Up Store dual foundation HELSINKI
Dual Foundation is a creamy-powder with a matt and covering finish. It suits every skin type. Apply it with a sponge for an even skin and skin tone. If you wet the sponge the foundation gets even more coverage. The product is perfect when ever you need a touch up.
P.S. Clean your brushes regularly for the sake of your skin and make-up finish :)
FRUITY MORNING
© Johanna Herrstedt
O U T F I T
© Johanna Herrstedt
Eftersom att jag inte äger något stativ så får det bli lite halvkassa spegelbilder för att kunna visa upp min icke orginella outfit för dagen. Haha känns nästan lite pinsamt att ladda upp spegelbilder som jag posar sönder men vad ska man göra när jag faktiskt har på mig färg? Jag är ju inte direkt mycket för färg när det kommer till kläder. Ju svartare ju bättre! Am I right? Men hittade denna blusen långt nere i min garderob som jag fick av min kära mor för längesen och det var fan på tiden att visa den för världen :)
BLACK AND WHITE
© Johanna Herrstedt
BRÖD, TIMJAN OCH VÅR
Man vet när det är vår på väg när man vaknar tidigt på morgonen och solens strålar har redan börjat resa sig från horisonten och man hör fåglar sjunga utanför ens fönster, när det varma ljuset letar sig in i varje rum så gott det går och när lugnet från morgonen fyller en med liv på insidan. Om inte minst vet jag att våren är på väg när blommorna ställs fram på bordet.
Den här helgen har varit bättre än de senaste trots att jag egentligen inte har gjort någonting speciellt alls. Jag har bara haft ett visst lugnt i mig som jag inte har haft på länge och det har varit så jävla skönt att äntligen kunna slappna av och andas lite! Kanske beror på att jag äntligen har fått lite sol i ansiktet haha? Visst löser det inga problem men det är ju skönt att få en kick även om den kanske bara är tillfällig :)I vilket fall så bakade jag ett supergott och superlätt bröd att har till middagssoppan som jag hade tänkt dela receptet på. Jag gjorde även ett enkelt vitlökssmör att ha på brödet och fy satan vad gott med sådant smör på nybakat!
P.S skriver receptet på engelska för jag kommer länka detta inlägget på min tumblr och instagram.
© Johanna Herrstedt
• OVEN TEMPERATURE 200°C (392°F)
• 50 GRAMS OF BUTTER
• 2 DECILITER MILK
• 50 GRAMS OF YEAST
• 50 GRAMS OF BUTTER
• 2 DECILITER MILK
• 50 GRAMS OF YEAST
• 1 TEASPOON SALT
• 1 TEASPOON SUGAR
• 1 DECILITER MINCED FRESH THYME
• 1 EGG + THE EGG WHITE FROM 1 EGG
• 6 - 7 DECILITER FLOUR
Melt the butter in a skillet, add the milk and make sure it's lukewarm. Put the yeast in a large bowl, add the lukewarm milk and butter mix and stir until it's smooth. Add salt, sugar, 1 egg, thyme and almost all of the flour, save some for later for the kneading. Work up a smooth dough that you cover with a towel and let it rest in the bowl for 30 minutes. Knead the dough on a floured table. Cut the dough in two pieces which you roll out into two long lengths that you twist and shape into a circle. Preheat the oven. Place it on a baking tray with baking paper underneath and let it rest for another 30 minutes but without at towel this time. After the wait you brush the bread with egg white and pop it in the lower part of the oven for 20-25 minutes. Let the bread cool down uncovered a bit before you cut and eat it with some garlic butter. The ingredients to the garlic butter are written blow. You simply just mix them all together. Enjoy!
• 50 GRAMS OF BUTTER
• 1 MINCED GARLIC CLOVE
• 1 TABLESPOON CHOPPED PARSLEY
• 1 PINCH OF SALT
• 6 - 7 DECILITER FLOUR
Melt the butter in a skillet, add the milk and make sure it's lukewarm. Put the yeast in a large bowl, add the lukewarm milk and butter mix and stir until it's smooth. Add salt, sugar, 1 egg, thyme and almost all of the flour, save some for later for the kneading. Work up a smooth dough that you cover with a towel and let it rest in the bowl for 30 minutes. Knead the dough on a floured table. Cut the dough in two pieces which you roll out into two long lengths that you twist and shape into a circle. Preheat the oven. Place it on a baking tray with baking paper underneath and let it rest for another 30 minutes but without at towel this time. After the wait you brush the bread with egg white and pop it in the lower part of the oven for 20-25 minutes. Let the bread cool down uncovered a bit before you cut and eat it with some garlic butter. The ingredients to the garlic butter are written blow. You simply just mix them all together. Enjoy!
• 50 GRAMS OF BUTTER
• 1 MINCED GARLIC CLOVE
• 1 TABLESPOON CHOPPED PARSLEY
• 1 PINCH OF SALT