NOSTALGI

© Johanna Herrstedt - Dir En GreyMetaltown 2009

BACK TO RED

Äntligen som jag har längtat så skall jag färga tillbaka mitt hår rött på fredag :) Eller jag ska bleka håret på fredag och ska låta håret vila på lördag och sen färga på söndag! Jag hade ju tänkt vänta mera men jag orkade inte :( Patrik kommer någ få sig ett gott skratt när han får se mitt morotsfärgade hår på fredag! Men visst kan jag färga håret rött utan att bleka innan men då kommer det bli för mörkt och det vill ja icke!!


© Johanna Herrstedt

I FUDGING LUV MELON

© Johanna Herrstedt

MÅNDAGSGODIS

© Johanna Herrstedt

Jag har sagt det många gånger förut och jag säger det igen, jag är en riktig gottegris och godis på vardagarna gör mig bara gladare! MEN, jag ska inte äta så mycket godis som jag gör/gjorde O: Nej, jag är inte en sådan som tänker "jag kommer bli fet om jag fortsätter såhär", för jag hade varit fet för längesedan som det så var fallet att jag blir fet av godis! Men min ungdombliga ämnesomsättning gör mig icke rund! Men varför jag inte vill äta så mycket godis mera är för att jag får ont i magen :( och det är inte snällt mot plånboken heller! Så godiset får vänta tills helgen :)
Sååååå för att dämpa mitt godissug äter jag frukt istället då och då! Och vitaminer gör mig bara gott ju, plus att det alltid finns frukt hemma så jag köper inte det själv.......... Och låt mig säga, jag äter betydligt mindre godis än vad jag gjorde några veckor sedan och jag har inte lika ont i magen längre :)

ALMOST DONE

...Jag vill bo i dom här husen när dom är klara :( The Sims <3

MÅNDAG

© Johanna Herrstedt

Halvtorkat hår jaja, jetesniggt!
Hursom, jag har precis tuggat i mig rostade mackor med blåbärssylt och druckit chai ♥ Tänkte ta kort på det för det såg så gott ut, men min hunger visar ingen nåd! Inte ska en kamera hindra mig från att smaska i mig mackorna på basta! .... Dom ska ju inte hinna kallna :(
Jaaaaahap, snart så ska jag ut och cykla, ska bara låta maten lägga sig i magen först. Och sen ska jag duscha :)
I mörra ska jag träffa Patte, han får vara med på att jag inte orkar vara snygg, för palla sminka sig hela tiden </3 OCH PÅ ONSDAG BÖRJAR SKOLAN! orkarinte.

GRAFISK KOMMUNIKATION

Detta var då mitt slutarbete i Grafisk kommunikaiton (självklart är bilden mycket större egentligen), om det inte är så uppenbart så är det en såndär poster för ett band som har konsert och så står det datum, land, stad och arena. Bandet heter alltså Schizophrenia och ska ha världsturne och ska spela sin sista konsert dagen då världen sägs gå under! Jag tyckte det var lite fiffigt faktiskt o: Har du några frågor om mitt arbete är det bara att fråga :)

Betyg på arbetet: MVG
Slutbetyg i Grafisk kommunikation: MVG

G L A S S E S

© Johanna Herrstedt

PÅ MIN BALKONG

© Johanna Herrstedt

Jag sitter på min balkong och dricker en underbar kopp varm chai ur min nya teakopp som jag köpte på Lagerhaus för 29 kr, den ser ut som en liten rosa potta! Och som pricker över i:et hittade jag några mogna bär i blomkrukan ♥ Och som en liten extra mysfaktor spelas Paramore – The Only Exception i mina hörlurar, den är så fin!

Jag skulle från början fara till min bror och hälsa på honom(,Jossan) och hans dotter som snart fyller 2, men med småbarn kan ju planer ändras när man minst anar, så besöket blev aldrig av :( Men jag har det ändå bra här på min balkong!
Åh, jag känner mig så mysig idag trots att det ser ut som det kommer regna snart. Jag brukar vara rätt nedsämd och ha huvudvärk dagar som denna egentligen! Vad är det som har flugit i mig?

CHAI TEA

79 kr, Espresso House
© Johanna Herrstedt

TIGER OF SWEDEN

Store: Lundbergs 
Price: 1 299 sek

MAX FACTOR LIP LINER

Store: Åhlens http://www.ahlens.se/
Price: 80 sek

EASTPAK ANTIDOTE TOUR - CHECK

Vilka ser jag där?

G A M M A L T

© Johanna Herrstedt

T R O L L U N G E

© Johanna Herrstedt

MIN FINA EBBA

© Johanna Herrstedt

Detta är min fina kompis Ebba ♥ Igår när jag var hos henne så fick hon stå lite modell för mig! Dock blev det inte många kort för jag hade galet med mensvärk och kunde knappt stå emellanåt, men fina bilder blev det ändå :D
http://someonespeciell.blogg.se/ Här är hennes blogg ifall någon vill kika in!

ÖVERSVÄMMAT

© Johanna Herrstedt

PRIDE

© Johanna Herrstedt

BLÅÖGD

© Johanna Herrstedt

BUBBLES

© Johanna Herrstedt

FRÅN MITT FÖNSTER

Once again har jag haft en sömnlös natt då jag som vanligt fick se hur solen gick upp och hur vädret ändrades. Fy fan för dimma :( eller, det är okej om man ska vara inne hela dagen men det ska inte jag! Och jag ska ta kort med Patrik och vi båda har hår som blir krull av att vistas i fuktiga miljöer! Vi kommer se ut som pudlar haha ♥ Eller så kan vi ta kort inomhus också.... Men det är finare ute! ÄSCH, VI KOMMER PÅ NÅT! Bara vi har bilder på oss innan den 4:e (som förövrigt är min födelsedag och våran månadsdag).
03:47
05:47 EY WALLA JAG TOG KORT MED PRECIS 2 TIMMARS MELLANRUM!
Förövrigt, godmorgon Sverige!
© Johanna Herrstedt

MIDNATT


© Johanna Herrstedt
Hej och hå här sitter jag sent om natta och dricker saft ur min systers coca-colamugg klädd i min väldigt slitna Respekttröja som har blivit utsatt för målarfärg. Jag borde egentligen städa mitt rum och duscha eftersom min Patrik kommer hit imorgon, nej idag blir det ju. Åh, min Patrik, jag blir glad bara av att tänka på honom ♥
Jag har blivit himla glad i högt ISOtal på bilder numera! Skitsnyggt är det! Men jag har ganska lågt ISOtal inställt på min kamera så jag lägger nästan alltid till det efteråt på datorn.

RSS 2.0