H A F L I N G E R

© Johanna Herrstedt

NOSTALGI PÅ EN PINNE

© Johanna Herrstedt

När jag var och köpte godis i den lilla kiosken som jag har köpt godis av så länge jag kan minnas så kollade jag mot hyllorna med inpackat godis när jag stod i kön med mitt lösviktsgodis i en påse. Så såg jag dessa klubbor ligga i en låda och jag blev genast nostalgisk och ville ha en för jag åt alltid en sån här klubba minst en gång i veckan när jag var liten. Så många minnen bara flashade framför mig och jag sprang och tog mig en klubba!
Först slickar man på klubban, sen doppar man den i pulvret som är i påsen och sen stoppar man den i munnen så knastrar det jättemycket, det är ju det som gör klubban så speciell :) Åh, det var så mysigt att minnas tillbaka till barndomen!

FYRBENTA VÄNNER


© Johanna Herrstedt

FÖL

© Johanna Herrstedt

NORDSVENSK

© Johanna Herrstedt

SPIDER

© Johanna Herrstedt

SPLIT ENDS

© Johanna Herrstedt

EARLY IN THE MORNING

Det är lite roligt för man kan inte se knänen bra alls i dessa strumpbyxor, och mina smått kobenta ben förstärker det. Det var fin natthumor det~ But me gusta bilden ändå.punkt

BTW, kl 7 så vart jag pigg som en lärka (kanske inte, men rätt pigg var jag) och hade ingenting att göra så jag tog mig en liten promenix :) Fast det spöregnade när jag hade kommit halvväg så det sög lite </3 Men nu är jag rätt trött igen, så om jag känner mig själv rätt så sätter jag på en film och hoppas på att jag sover i 1 timma eller två! Fast det kommer nog inte hända för jag har en förjävla irriterande hicka som aldrig tar slut och nu gör den ont också... WHAT THE FUCK IS THAT?!?!? så gör man inte :( fak jo

GUBBSKOR

Store: Monki http://www.monki.com/
Price: 100:- SEK (ON SALE)
Original price: 400:- SEK

RELEASE THE GHOST INSIDE YOU

Bigger image: Release the ghost inside you

T U E S D A Y

Gash, jag kommer säker få skit för den här bilden! Men då ska jag försvara mig med att säga att det är bikini jag har på mig, inte underkläder. Jag visar inte mycket hud alls och inga tuttar är ute och kikar, inte nåt kvinligt organ heller. Så klaga inte på om bilden är utmanande, för det är den inte!

DA SOLBRÄNNA

Ursäkta om bilden är stötande eller uppfattas på fel sätt, det är inte meningen! Jag kan bara jämföra brännan på magen, rumpan och brösten så jag kände att magen var mest tillämpad.

Hursom, som sagt min första bränna på flera år... DET ÄR SÅ FRÄMMANDE! På riktigt O_O Jag föredrar ändå att vara blek :C det passar mig bättre trots att blodådrorna lyser igenom då. Jag ser så smutsig ut när jag är brun. Iallafall i ansiktet! ME NO GUSTA!!!111
Och ja, det är mina egna naglar. Folk undrar ju!
Jag är typ helt emot lösnaglar, det känns så löjligt att klistra på platsbitar på fingrarna  o_O Och så ser det ofta jättefejk och skabb ut. En tjej i min klass har något som hon kallar för material, det ser iallafall äkta ut eftersom det "målas" på ens egna naglar i naglarnas egna längd om jag har fattat det rätt!

DOLPHIN POOL BY NIGHT


WORK IT GURLFRIEND

Jag hatar egentligen att skriva på engelska.... :C men vad gör man inte för att försöka nöja så många som möjligt?
It's easier to see the tan (from the first day) on this picture :) Haha my foundation will be waaay to pale for my skin when I come home, because I'm much more tanned now! And I'm not red anymore either (Y) It still feels wierd to look in the mirror and not se a white ghost! And my hair is bleached by the sun quite a lot actually O: So I guess I no longer need to bleach my hair before I dye it red :D HALLELUJAH MOMENT!
Anywayyyys, I'll be home in cold Sweden early on sunday morning! 
I guess I take home the price for best outfit, yeah? 8) DAUMN GUUUUURLFRIIEEND, YO BETTA JUMP INTO DA OCEAN CUZ GUUUURL YO ON FIRE!!1!!1!1111oneoneone.... I was wearing a shirt when I was bathing because I was sunburned on my shoulders and back..... D:
And the oh so classic leg picture every blogger take with thier iphones to show off their skinny legs (which I always laugh about)! My picture is only a bit better :)

I'M WALKING ON SUNSHINE

Eftersom att alla alltid antar att jag har med mig kameran överallt och tar kort på allt hamnar kameran aldrig i andras händer och det resulteras att jag får ta bilder på mig själv för att få någon form av semesterbild på mig själv! Bortsett från dom bilderna då jag plaskar runt i poolen med en kompakt backslick, not so charming...

ALBA RESORT


ANIMALS

.....what an ugly bird xD
I just want to put this little bunny in my pocket and take it home and SNUGGLESNUGGLESNUGGLE!
"Fuck you bitches in Black Swan.... I'M THE REAL BLACK SWAN!"

ABOVE THE CLOUDS


MEANWHILE IN TURKEY

Kommer väll ångra att jag lägger upp denna bilden sen..... Hursom! Sitter i lobbyn nu och nördar med min dator, thank God att det finns gratis internet här! Jag har det svinbra här borta i Turkiet :D över 40 grader och sol utan ett enda moln på himlen varje dag! Jag har det helt ok ändå ~ you know bro, femstjärnigt hotell (all inclusive) med stora pooler och galet nära till hotellets privatstrand! Duger.
Vad som inte syns på bilden är att jag har blivit brun! VAD HÄNDE DÄR?! jag som egentligen är kritvit.... Vad som syns på bilden dock är att jag hade bränt mig i ansiktet </3 (bilden är från första dagen). Men det är hyffsat borta nu, för nu är jag som sagt brun istället! Dock somnade jag i solstolen tidigare idag, och jag hade inte smörjt in mig med solkräm innan..... så jag är gott röd på hela baksidan haha D: Men det är inte så illa så det blir brunt och fint sen!
Nu orkar jag inte berätta mer, ni får la veta mer sedan när jag kommer hem på söndag eller nåt! HA DET BRA I SVENNELANDET! och alla andra utanför ♥

SAKER SOM JAG SAKNAR MED VINTERN

Att gosa ner mig i min enorma dunjacka och gömma ansiktet i halsduken och under luvan. Att trycka ner händerna i fickorna och vandra runt i vinterkylan i mina Vagabond-stövlar med musik i öronen ♥
Att vakna sent på dagen och titta ut över ett snötäckt landskap och få den kalla luften mot ansiktet ♥
Att sitta på morgonbussen halvsovandes till skolan och bara stirra ut genom fönstret och glömma människorna som sitter runtom en~

COMMON QUESTIONS ABOUT VERTICAL LABRET

This post is in english because I get questions from both swedes and readers from other countries. Sorry if there's any spelling mistakes and so on, I really don't care so you should do the same :)
1. Does it hurt to get a vertical labret?
That's up to every person. Some can take needles and pain more than others.
Personally I didn't think it was too bad, it did hurt but not very much. The most disturbing thing was when the guy pressed the needle through my lip and i could feel it tear up the flesh haha XD It sounds worse than it is!
Anyways, it will definitely hurt if your sensitive.

2. What does it cost?
It depends on where you go. I (or my mother to be exact) payed 400 kr (62,79 $ I think) for mine on Tribe in Gothenburg. I think we got a small discount tho' cause my sister got her piercings there.

3. How long takes it to heal?
If you clean it 2 times a day it will take around 5-6 weeks :)

4. Is it in the way when you a) put on lipstick/gloss b) kiss c) or anything else?
a) no, not really. I usually use a lip brush to put on lipstick and the piercing is not in the way then. If it is I just take it out and put on the lipstick/gloss and put it back in :)
b) No, not at all. I've actually asked Patrik how it feels to kiss someone with a vertical labret, he says he barely notice the piercing. And for me it's like it's not there actually O:
c) I got stuck in a fork and pillow once haha XD But that's it!

5. Can you take it out for a longer time?
Yes, the longest I've been without the piercing is around 24 hours and I could still put the piercing back in. But you shouldn't be without it so long cause it heals very quickly and it it's rather painful to put it back in then.

TOGETHER AS ONE


RSS 2.0