M A R I N B L Å


Ett sånt fint litet ihopklipp jag har gjort här nu va. Iallafall, kör på med ett till safety-plagg från Monki. Köpte denna marinblåa kappan för flera år sedan, typ 3 år sedan kanske, fast jag började använda den efter 1 år av någon anledning. Hela den här slappa outfiten är en sådan som jag slänger på mig när jag inte orkar anstränga mig. Halsduken är också från Monki men tröjan är från herravdelningen i Weekday. Och även den är ett safety-plagg som jag har till det mesta!

C O U N T R Y S I D E

© Johanna Herrstedt

T E R A P I


Foto: Min käraste mamma

Hade önskat att bilderna inte var så överexponerade men mami gjorde ett finfint jobb ändå med tanke på att hon nästan aldrig har rört vid en systemkamera. Grattis på morsdag alla mammor förresten! :)
Hursomhelst, jag älskar verkligen hästar. Jag har ridit sedan jag var 9 år och efter 10 år har jag inte tröttnat ett dugg på de fyrbenta vännerna :) Visst blev ridskola enformigt efter ett tag eftersom jag kom så högt man kan komma i ridskolenivå att jag inte lärde mig något nytt och det är ganska opersonligt att rida hästar som rids av massa andra människor också så hästarna känns inte så "egna". Men tur är att jag har släkt med hästar som jag får rida! Hästar funkar som terapi för mig och dom påverkar mitt humör så otroligt mycket. Jag kan gå från jättenedstämd till gladast i världen efter att ha fått rida och tagit hand om hästar. Behöver egentligen inte rida för att bli på bra humör men det är ju alltid uppskattat. Bästa känslan är nog om jag rider en riktigt bråkig och eldig häst som jag klarar av att tygla. Man känner sig ganska mäktig då haha! Superlydiga ridskolehästar som gör vad nybörjare säger är faktiskt ganska tråkiga.
En dag i mitt liv ska jag flytta ut på landet till en fin gård med stort stall och ha egna hästar. Det kommer bli fint. Ska bara ha en man vid min sida först )))):

Känns förresten som att jag har fått in ett nytt bloggflow nu! Eller?

O U T F I T V I D E O # 1

 
It’s actually not my fault the quality is as horrible as it is. Videofy fucks it up when I upload my videos ): I will have a word with them because they haven’t done that to all my videos.
They must stop making me look like a monkey and you can’t even see what the dress looks like when that’s kinda the important thing in this videoooo ):

Anyways. Shoes from Vagabond, dress from H&M and the song is called “Silk” by Giselle.

By the way, the actual video is not 3 minutes long, I just forgot to cut off the part of the song that wasn’t needed

F A V O R I T E N


Alla har vi det speciella plagget som varken är snyggt eller fult men passar till allt och är så jävla bekvämt. Denna urtvättade tröja är mitt bekväma safety-plagg som jag har ägt i ett par år nu och använder den nästan minst en gång i veckan. Som ni ser åvan så är den från min favoritaffär Monki! 
När jag köpte den var den ljusrosa men efter en miljon tvättar har den tyvärr tappat sin färg men inte fan stoppar det mig från att använda den flitigt på de dagar (oftast måndagar) jag bara känner "idag bryr jag mig inte". Det är ju fortfarande liiiite söt :) Och så är den positiv i det att man kan äta ihjäl sig för "gravidmagen" syns ändå inte eftersom tröjan hänger som ett tält från tuttarna!
Byxorna är faktiskt också från Monki men är väll ett av de mer misslyckade klädköp jag har gjort i mitt liv. Efter en timmas användning har dom töjt ut sig till max och sitter som en påse ): Speciellt korvar dom sig vid knäna och fyyyy vad det stör mig!

D R Ö M B O E N D E

Photos: Spencer Steed and Alex Tovey

M Å N D A G

Tänkte att det var dags att hoppa in och göra ett litet vardagligt inlägg. Inte för att jag har så mycket att säga, egentligen... Men i vilket fall har jag den senaste tiden stekt i solen och tagit några vändor i solarieöarna för well, jag fick mig något ryck att jag ville bli brun! Känns kanske ovant att inte vara blek nog att se döende ut med tanke på att jag nästan har undvikit solen sen jag var i Turkiet 2011. Kommer antaligen tröttna ganska fort som jag gör med allt men vadfan, en vinter och färgen är helt jävla borta!

Och så var det ju Göteborgsvarvet i lördags, medan det höll på var jag ute på havet och hade något av en nära-döden-upplevelse. Hursomhelst så har jag ett mål att springa Göteborgsvarvet nästa år så jag ska träna järnet inför det! Behöver bara ett par nya bra löparskor och ny sport-BH så att få det som födelsedagspresent den 4:e augusti hade inte varit helt fel... Och pengar till anmälningsavgiften ;))) Det längsta jag har sprungit är 2 mil så om jag bara lägger manken till så ska det nog gå galant men oattraktivt!
Hade varit kul om någon mer har Göteborgsvarvet 2014 som mål? 

D I A M O N D S


© Johanna Herrstedt

Diamond necklace from MQ for 175 SEK
http://www.mq.se/article/diamond_necklace

NUTELLA PANCAKES


© Johanna Herrstedt

B L A C K

One of the most asked question I have received latelty is which hair dye I used when I dyed my hair black. And as you can see it's Schwarzkopf Country Colors Black. I like that one because it looks very natural (especially about a week after I dye it). It's not a permanent dye and it's written on the package that it holds up to 8 weeks and I guess it does. Is more dark brown-ish after that period of time. When I dyed from a sort of washed out red/purple color the black shifted a little in purple but after the second time I used the same dye the purple tone was completely gone! :) So basically if you dye on a natural color the black will end up superb!
This is however what my hair looked like after nearly 10 weeks (I wash my hair about 4 times a week)

THREE SIMPLE FAVORITES


© Johanna Herrstedt

RSS 2.0