GRATIS HUS, THE SIMS 3

Antingen senare idag eller imorgon så kommer detta huset finnas att ladda ner med 1 sims, 1 dalmatiner och kanske (jag är inte säker) en enhörning! Så om du är en latmask som vill ha ett färdigt hus som också är möblerat eller kanske tycker huset är fint så är det bara att ladda ner :) Jag lägger upp länken till nerladdningen så fort som jag har laddat upp det på Sims exchange!
Bilderna gör inte så mycket rättvisa, men dom visar iallafall hur huset och rummen ser ut.

P.S Ett rum som jag missade är ett gästrum/extrarum som kommer sist i hallen


Toaletten kom inte med i bild, men den står typ bakom mig om man säger så
Jag kan inte rå för ljusskillnaden på under och övervåningen, därför ser väggarna mörkare ut på övervåningen :( Det syns inte lika mycket på dagen iaf
Badkaret är bakom mig så det kom inte med i bild

Detta är simmen som kommer med i nedladdningen :) gillar ni inte henne kan ni ju bara sparka ut henne eller nåt, eller vara sådär hemsk och döda henne!
Och som sagt, jag är inte säker på om enhörningen kommer med eftersom man inte kan göra den själv utan man måste fånga den. Men jaja
Som ni ser så har jag en ganska ren och mörk stil med lack of color, men det är ju bara ändra om du inte gillar det :) Kom gärna med lite åsikter om huset och hushållet, jag är faktiskt ganska nöjd med vad jag har gjort!

P.S 2 Jag vet inte hur det blir med möblerna och så om du inte har dom simsspelen som har vissa möbler, men det märker du haha!

THE SIMS 3 PETS

Ingen kommer bry sig om detta inlägget, men THE SIMS 3 PETS ÄR FAN DET BÄSTA SIMSSPELET HITTILS!

Första hästen jag skaffade skapade jag från grunden, hon ser i princip ut som jag vill att min drömhäst ska se ut! Och så heter hon Madeira som en av mina favorithästar i stallet där jag rider, fast den Madeira ser inte alls ut som Sims Madeira
Min sim kunde inte rida i början, precis som alla andra simmar, och det såg cpfult
Sen fick Madeira ett föl tillsammans med en vit häst som hette Kraken, en avelshingst från ridcentret. Fölen är inte gulliga alls och min lille tölp heter Nova.
Ooooooch så hoppade Madeira för första gången, nu har hon alla färdigheter i hoppning och kapplöpning!
Och så adopterade jag en polle som heter Sparre som jag tränade upp och sen sålde för 10 000+ simdaler! Blev nästan lite känsloladdad när jag lämnade bort honom, hade honom sen han var föl!
Så hade Nova vuxit upp och behövdes ridas in, eller dresseras som det heter på sims.
Till slut var han fulltränad i hoppning och kapplöpning och redo att säljas, fick 13 000+ för honom! Blev lite emotionell där med :( Jag är så töntig!!11 Min sim har i livslång önskan att tjäna 40 000 simdaler med sina hästar, så ah, jag tävlar och avlar pollar.

Och här är den hästen jag håller på att träna nu, Hades heter han! OOOOOH!!1111ettett nämen han är fin, gjort han själv och allt! Tror jag ska behålla honom och göra några små föööööl

The awkward moment när man gör sig själv i sims men gör simmen hundra gånger snyggare än vad man egentligen är....

Förövrigt hittade jag enhördningen. D-D-D-DA COOLEST SHIT EVARRRRR!!!seriöst

NÄ NU VILL JAG NÄSTAN GRÅTA

*Hej dålig bild*
Jag ska bygga mitt drömhus, med mitt drömstall fyllt med mina drömhästar, stallkatter och hundar :'D När jag satt och tittade på TV förut och så såg jag reklamen så blev jag så glad att jag nästan började gråta, seriöst! NO ONE WILL NEVER EVER UNDERSTAND ME AND THE SIMS'S LOVE FOR EACH OTHER!
Jag har tokspelat sims sen första skivan av The Sims 1 släpptes och jag tänkte redan från den tiden hur kul det skulle vara om man kunde ha hästar i spelet och nu, 10 år senare så händer det! ÅÅÅÅH, kan knappt vänta tills jag kan nörda bort livet med spelet!!

ELONGATE

© Johanna Herrstedt

Jag har inte så lång hals egentligen, eller den är inte kort heller, något mitt emellan! Dock ser den mycket längre ut från sidan än framifrån och bakifrån för man har ju dom där musklerna från halsen till axeln typ. Men aja, för att få halsen att se längre ut är det egentligen bara att luta bak axlarna, stäcka på halsen och lyfta på hakan och TADA längre hals!

OLD BUT GOLD

© Johanna Herrstedt

AFTER EASTPAK ANTIDOTE TOUR

Syns det att jag hade roligt eller?

EASTPAK ANTIDOTE TOUR PÅ FREDAG, TAGGAAAAA


CIRKELLINSER


© Johanna Herrstedt

Förra året köpte jag cirkellinser som gör att ögonen ska se större ut. MEN jag insåg att jag är en av dom som inte kan bära upp sånna linser, jag såg bara besatt ut och mina ögon blev mindre snygga typ. Så jag använde dom typ 3 gånger kanske... Det blir inget mer köp av cirkelliner så vitt jag vet! Slöseri med pengar för min del O:

TRASIGA VINGAR

© Johanna Herrstedt

Jag satt på balkongen och åt kladdkaka, drack chai och spelade Wordfeud då en liten fjäril flög jättevingligt förbi mig och landade på golvet då jag såg att dens vingar var helt trasiga O: Den kröp runt på golvet en stund tills den stannade och darrade lite smått. Ska en frjärilar leva såhär års? Hursom, jag kollade till den några minuter senare och nu ligger vingarna platt mot golvet och den är helt stilla så den är nog död nu :(

MAYBELLINE GEL EYELINER 24H



Store: Åhlens City
Price: 99:-

RÖKELSE



© Johanna Herrstedt

LIP SMACKERS


Store: Åhlens City http://www.ahlens.se/

SKITARG



© Johanna Herrstedt

Orkar inte ladda upp mer bilder på Skitarg idag, jag är lat okej!

LÖRDAGSMORGON

© Johanna Herrstedt

Den här bilden tog jag igår men han inte ladda upp den för jag och Patrik var tvugna att gå till bussen för att åka till Entering fall :) Det var mest för att se vårat kompisars band Into The Sky och sen Skitarg! Guess what, jag spelade bordsfotball med Skitarg :D Och när jag tog kort på när dom spelade så hade jag inte sånt pass för att stå mellan scenen och stängslet så jag stog bredvid typ, så såg en vakt mig och att jag fick gå till dom andra fotograferna :D Och när jag spelade in när dom spelade Jag bryter nacke av din häst så tog dom kort på mig haha! Bäst fan! Jag ska lägga upp bilder från spelningen imorgon tror jag, hhhhha det!

RSS 2.0