Johanna Herrstedt - GlitterBox -

F R U K O S T

Här är då en frulle jag åt häromdagen. Är oftast för hungrig för att dra fram systemkameran och fota vad jag äter men ibland så finns det ju undantag! Speciellt när jag tar tag i och skalar kiwis!... som jag sockrat. 

Kommentarer
Postat av: sofie

hoppas inte detta är något du tror man bör starta dagen med. visst, frukt är bra. men det är meningen att du till frukost även ska äta en hel del annat än bara frukt.
menar du att du blir mätt på det då eller? med tanke på att du tydligen brukar vara så hungrig att du inte orkar ta fram din kamera.

Svar: Jag blir fort mätt på morgonen så jag börjar alltid med något lätt och äter nåt lätt till senare. Ser inte problemet med det för jag har märkt att det sättet är bäst för mig :) Sen så kanske du inte såg det så är det yoghurt i skålen med... Bara för att de flesta behöver en brakfrukost med grovt bröd, gröt, ägg etc på morgonen för att känna sig på topp betyder det inte att allabehöver exakt samma. Herregud.
glitterbox.blogg.se

2012-12-30 @ 15:45:10
Postat av: Emmy ^^

Du vet den där videon du gjorde hur du målar dina läppar? :) vilka produkter använde du där? Det var ju iaf en penna, ett läppstift, och ett täckstift.. Tacksam för svar! :)

2013-01-02 @ 00:02:43
Postat av: Nellie

Hej!!
Jag måste fråga vart du har köpt skålen och koppen?? Älskar verkligen dem.

Ha en bra kväll, kram

2014-10-27 @ 22:24:43
URL: http://veganeveryday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0