Johanna Herrstedt - GlitterBox -

M I T T I V E C K A N

© Johanna Herrstedt

Tjosan trosan and whatnot. Igår tog jag min sista dos av antibiotikan mot akne som jag har snackat om. Visst är det skönt att slippa ta piller morgon och kväll som gör mig illamånde men jag blir helt "tänk om det inte funkar, tänk om hyn kaos igen, tänk om allt blir bortkastat" och blablablaaaaaaaa ): klaga,gnälla,tjata. Men jag är mest positiv iallafall eftersom hyn läkte på bara en vecka och läkaren sa att det kunde ta några veckor. Hon skrev faktiskt ut två behandlingar till mig ifall den första inte skulle räcka men jag hoppas ju att jag slipper! Får se hur det går :) Och utöver dettaaa så jag har åkt på en förkyldning precis som alla andraaaa jag känner! Igår var jag helt jävla kaxig för jag var en av dom få friska men det fick jag ju äta upp idag när jag har "kämpat" mig genom dagen ):

P.S kom och tänka på att Proactiv finns och jag tycker inte att du ska lägga pengar på dom skitprodukterna om du har problem med hyn. Den funkar INTE! Kanske om du bara har mindre finnar som de flesta men det är bara bortkastade pengar om du har svåra problem. När jag använde Proactiv blev min hy bara sämre så det var som att betala för mer finnar...

Kommentarer
Postat av: sofia

du är ju helt fantastiskt sjukligt ssssnygg.

2013-09-11 @ 18:41:03
URL: http://myimage.blo.gg
Postat av: Isabelle

Proactiv är väl typ alkohol på flaska ):

2013-09-11 @ 19:26:44
Postat av: Anonym

Hur kom de sej att du fick antibiotika för finnar? Har aldrig hört talas om det men det lät ju utan tvekan intressant. Care to share? Kan inte tänka mej att att det är så simpelt som att snacka med en läkare och säga att man vill få snygg hud, vad säger man liksom :P

2013-09-11 @ 20:15:57
Postat av: joanna

Hejsan! Jag har samma problem som dig, Har aldrig haft finnar förut och vips så fick man acne. Jag fick en kräm som heter epiduo som är ganska bra men dom försvinner ändå inte tycker jag.. vad heter krämen som du använder? :)

2013-09-11 @ 22:22:22
URL: http://joannaolivia.blogg.se
Postat av: Andreéa

Oh, brukade äta antibiotika tabletter mot aknen, visst den är inte lika aggressiv längre, men den har inte försvunnit. Numera har jag börjat att använde derma wand mot aknen, vilket jag tycker har minskat den enormt! Har fått en mer hel het i huden. Satta den på prov geneom att inte använda den på 2 veckor, och då kom aknen tillbaka. Så jag tycker den var jätte bra! Iallafall, var det tretralysal du käka?

2013-09-14 @ 13:18:05
URL: http://vinterdotter.blogg.se
Postat av: Ronjaaq

Tja, jag har fått mer och mer problem med min hy. Jag har en kräm som epiduo, men jag känner att den inte hjälper så mycket, visst den minskar allt men de försvinner inte. Jag fick denna kräm när min far drog med mig till någon läkare.
Iallafall, vad använder du? Hemskt ledsen om det står någonstans redan. Haregött.

2013-09-17 @ 20:53:06
Postat av: Anonym

Kan du lägga ut en före och efter bild hur de blev efter pillerna och när du använde proactive?

2013-09-21 @ 22:58:40
Postat av: NoAcne

Min son hade acne. Ganska mycket acne men inte sån där som ger bölder överallt. När han hade provat allt som apoteket har, Proactive och även Cearly gone sökte han till hudmottagningen. Där fick han Tetralysal under några år. Acnen blev bättre, betydligt bättre, men försvann aldrig helt. När han sökte för något år sedan fick han veta att Tetralysal inte längre får ätas under så lång tid som han ätit det. Han fick då efter mycket diskussion ett annat läkemedel som heter Roaccutan. Detta är ett läkemedel som kan ge leverskador. Det är inte att rekommendera om man bara har lite finnar och man bör verkligen överväga riskerna. Man måste gå på täta kontroller av levervärdena när man använder läkemedlet men jag måste säga att det fungerar bra. Min som har inga finnar alls nu.
Jag vet inte om ni behöver så drastiska grejer som r men mitt råd till alla som har acne och lider av det är att söka sig till hudmottagningen eller till en privat hudspecialist. De är de som är proffs på sådant!

2013-11-07 @ 10:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0