WHITE


FOGGY MORNING


TAKEN WITH MY INSTAGRAM: JohannaHerrstedt

VIDEOBLOGG


uhm så ja, bara en uppvärmning! 
nothing important :)
Ljudet kapas av i slutet och jag vet inte varför för det funkade medan jag redigerade klippet, men jaja!

MADAME TUSSAUDS PART 1










© JOHANNA HERRSTEDT

SKIN CARE


© Johanna Herrstedt

BASIRON
Är en anti acne creme som jag sätter på finnar innan jag lägger mig, självklart har jag tvättat ansiktet först. Jag har använt den i ett par år och för mig funkar det jättebra så jag rekommenderar den absolut :) Plus att cremen räcker jättelänge, jag har haft 2-3 (minns inte helt) tuber under 2 år!

Translation:
Is an anti acne cream I put on pimples before I go to bed, I of course wash my face before. I have used it a couple of years and for me it works great so I absolutely recommend it :) Plus the cream lasts forever, I have had 2-3 (I don't fully remember) tubes during 2 years!


ACO FUNKTCREME
Använder jag varje gång efter jag har tvättat ansiktet just för att jag får snustorr hy efter tvätt och det resulterar att den spricker, senare blir oljig och jag får finnar. Jag rekommenderar denna cremen för den håller min hy återfuktad hela dagen :)

Translation:
I use after every time I have washed my have because I get bone-dry skin after washing and that results that it cracks, later on gets oily and I get pimples. I recommend this cream because it keeps my skin moisturized all day :)


VISIBLY CLEAR BLACKHEAD ELIMINATING TONER
Använder jag också efter varje gång jag tvättar ansiktet men jag tar bara på näsan där jag har mest porer för om jag tar på resten av ansiktet får jag djupa och smärtsamma finnar och det vill man ju helst undvika. Visst funkar den på näsan men man kan klara sig fint utan den. Jag använder den mest bara för att få slut på den för annars är det bortkastade pengar.

Translation:
I use after everytime I wash my face but I only apply it on my nose where I have most blackheads because if I apply it on the rest of my face I fet deep and painful pimple and that I'd rather avoid. Sure it works on the nose but you can do fine without it. I mostly use it to finish it because otherwise it's just wasted money.

VISIBLY CLEAR BLACKHEAD ELIMINATING DAILY SCRUB
Använder jag efter jag har tvättat ansiktet med tvål och vatten och innan tonern. Jag rekommenderar den här produkten jättemycket! Hyn blir len, slät och mycket friare från porer och finnar :) Jag slutade använda den ett tag för att den tog slut och jag hade inte pengar till en ny just då och jag märkte att min hy blev sämre under den tiden. Så ja, en superbra produkt!

Translation:
I use after every time I wash my face with soap and water and before the toner. I recommend this product a lot! The skin becomes smooth, even a lot more clear from blackheads and pimples :) I stopped using it for a while because I finished it  and I didn't have money for a new one at the time and I noticed my skin became worse during that time. So yes, it's a wonderful product!


VISIBLY CLEAR OIL-FREE MAKE-UP REMOVER
I havent't used this product enough to decide what I think about it

VISIBLY CLEAR PINK GRAPEFRUIT CREAM WASH
I havent't used this product enough to decide what I think about it

RSS 2.0