F R A M S T E G

Hola osv! Nu har det blivit ett sånt förbaskat uppehåll - IGEN! Har egentligen inte hänt så himla mycket ändå så jag har knappt något "intressant" att komma med i vilket fall. Hursom så kan jag meddela att jag har tagit antibiotika mot akne (äntligen) i lite mer än en månad nu och det har gjort underverk! :) Det är såååå skönt men ovant att vakna på morgonen och se sig själv i spegeln och inte ha knölar, röda fläckar och sår här och var. Och det går så mycket fortare att sminka mig nu också. Det är egentligen bara att dra över ett normalt (NORMALT och inte en kaka hohoho yay!) lager foundation, ta lite concealer på ärr som ändå kommer försvinna med tiden och pudra lätt för att ta bort glans. Ni kanske tycker att jag låter jättelöjlig men jag blir nästan helt euphorisk! MAJ GOSH! Det går inte ens att ana att jag har haft problem med hyn. Även om min akne kom och gick i perioder (då menar jag att den gick från nästan "felfri" till katastrof i slutet av varje månad) så är jag van att se mig med hemska finnar överallt så det är lite av en positiv överraskning varje gång jag ser min egen spegelbild :) Jag hade verkligen provat ALLT för att få bort min hemska hy men inget funkade tills jag fick tillåtelse att ta den jävla antibiotikan.
Och så har jag färgat håret :)
En annan positiv förändring jag har gjort är mitt ofantliga godisätande. Behöver kanske inte gå in i detalj för jag tror det räcker att säga att jag har gått från att köpa godis i lösvikt på upp till 50 spänn (Ica Maxi) till att nu nöja mig med en påse som inte kostar mer än 10 spänn. Hurra för mig :)Det är faktiskt jobbigt att vara sockerberoende! haha... 
© Johanna Herrstedt

A U G U S T I B A R N


Idag är det min dag, min nittonde sådan. Tänker inte göra något storslaget inlägg med timelines och grejer. Jag är inte den som gillar att titta tillbaka och se vem jag var och vart jag har varit. Det mesta är ångestladdat men jag kan inget annat att tacka alla motgångar för dom har bara i senare dagar blivit till min fördel. Man måste slå i botten av de djupaste hav och gå sönder för när du läker och simmar uppåt är du starkare än vad du någonsin har varit när du är uppe vid ytan igen. Då vet man hur man skall vända motgångar till fördelar och överleva :) Ju äldre jag blir ju mer fyller jag ut mitt skin och blir allt mer bekväm it det. Om jag ska se tillbaka till den jag var för exakt ett år sedan och se på den jag är idag har jag klättrat flera våningar och jag blir starkare för varje steg jag tar. Självklart har jag en lång väg kvar och har många misstag att göra, jag är ju bara 19 år trots allt!
© Johanna Herrstedt

RSS 2.0