BLACK AND WHITE

Förstår inte riktigt problemet vissa har av att vissa målar sina läppar större med läppstift. Jag gör det varje gång jag tar på läppstift, och jag vet att jag inte är ensam om det! Jag menar, det är ju bara läppstift som åker av, jag påstår ju inte att det är min riktiga läppstorlek. Chill the fuck out!


© Johanna Herrstedt

ETT MINI TIPS


© Johanna Herrstedt

KÖP INTE DOM HÄR LÖSÖGONFRANSARNA! Dom är cpdåliga, skojar inte! Jag som ändå är bra på att sätta på lösfransar tyckte det var svårt att sätta på dom här. Dom är jättestyva och står nästan rakt ut, plus att dom sticks ): Obekväma som satan! Så liksom köp dom inte, slöseri med pengar!
DON'T DO IT!

GET INSIDE MY BELLY!


© Johanna Herrstedt

BÄSTE VÄN


© Johanna Herrstedt

Bara så ni vet så är Ebba min bästa vän och bäst overall ♥ Är ni dumma så är ni jättedumma mot mig JÖST SÄYIN! So please be nice to each other! :) Här är hennes blogg -> http://someonespeciell.blogg.se/ det snöar där. Det är ju väldigt snålt med snö så ni kanske vill ha lite iår med!
Ebba är typ en av dom få som jag faktiskt åker hem till och skrattar så jag gråter, vi skrattar över saker som inte är kul egentligen. Det är bäst!

Här är en video som jag tycker är rolig, men det tycker nog ingen annan ):


Och till sist en till fin bild Ebba! Jag fick styla henne och allt, men jag hade mensvärk så plåtningen varade i ungefär 5 minuter tills jag låg på henne golv och tyckte synd om mig igen!

© Johanna Herrstedt

CHRISTMAS MAKE-UP "PRACTISE"


© Johanna Herrstedt

Har "övat" lite och testat mig fram till hur jag ska ha mitt smink på julafton som är imorgon... herregud jag vill inte ens. Har ingen julkänsla ALLS! Känns som en helt vanlig dag är imorgon ): blir så ledsen, har längtat efter jul alla år jag kan minnas, men iår är allt bara helt borta ): nåväl, det blir väll bättre nästa år!

Hursom, tillbaka till sminket! Jag ska nog lägga till lite mer rött och kaanske göra det lite mörkare o: Och så ska jag lägga till eyeliner och lösögonfransar så blir det nog finfint! Och juste, ögonbrynen ska jag definitivt göra bättre, för här blev dom/den inte bra alls ):

OOooch så vet jag att jag har bloggat väldigt dåligt och har inte gjort saker jag har sagt att jag ska göra... Jag vill inte ta upp varför så jag skulle uppskatta att ni accepterar det och kind of låtsas som allt är som vanligt ):

HEJ NU DÖR JAG

Vilka ser jag där? :D

NEW IN


NIKON 50/1,4G AF-S

Igår blev jag en ägare av detta objektivet som jag har velat ha jääättelänge! :D Har knappt testat det än men av vad jag har lärt mig och sett så är det superbra! Något negativt är väll att det går inte att ta egobilder om man inte har ett stativ (som jag) för att det är redan "inzoomat" eller vad man ska säga o:
Har tagit några testbilder så ni får ett hum om hur bilderna blir, hejaheja alla bilder är spegelbilder.... förutom en




- Bruset i den här bilden är tillagt i photoshop, bilden var "slät" innan

© Johanna Herrstedt

THURSDAY

© Johanna Herrstedt

Uhm jaha.... Idag har jag varit i skolannnnn... *pinsam tystnad* dobidobido... Och så hade jag gympa idag, bollsport hade vi, jag sprang runt som in i helvete men inte gick det bra för det! Bollsporter är INTE min starka sida om man säger så ): Sen så när jag kom hem gjorde jag iordning mig för stalletttt111, rider förövrigt tråkigaste ponnyn atm. Jag vill ha snabba och tempramentsfulla pollar!

Och BMTH-tröjat har jag fått av Patrik för den är för liten för honom så han hade slängt den om jag inte tog den, så jag kunde väll rädda den... OM JAG MÅSTE LIKSOM!!11 Så jag tog den.... Och klippte halsen och ärmarna på den för det såg löjligt ut på mig annars!
Nu orkar jag inte skriva mer, hejdå.punkt

DOLLED UP

© Johanna Herrstedt

GEL EYELINER


Kommer ni ihåg inlägget om den gel eyelinern från Maybelline jag köpte för ett tag sen? Några frågade hur den var, och om den var värd att köpa :)
Jo, i det här sminket har jag använt den och ni ser ju själva, lyckas man blir resultatet jättebra! Det är jättelätt att applicera och ger en mörk svart färg vid två lager.
Dock sitter den som berget (vilket är bra eftersom man vill ju att den ska hålla dagen ut), så om du råkar måla fel så är det bättre att tvätta bort allt och börja om eller gilla läget och göra det bästa av röran o:
Och så är det rätt jobbigt att penseln blir stenhård när det har torkat så man måste tvätta den efter eller föra varje användning!

RSS 2.0