I N S T A W E E K

 
Ja asså jag har ju sett att dom andra storbloggarna håller på med den där Instaweek-grejen och så har jag blivit tipsad om det så jag kan väl ta och göra samma sak! SHIT MY GOD NU ÄR JAG LIKA COOL SOM DOM ANDRA *ironi*
Tror dock att jag gör fel nu... För man ska la ta bilder som är tagna samma vecka som man bloggar om det? Isåfall gör jag fel nu för alla dessa bilder är några veckor gamla! Men skitsamma, det gör mig orginell *ironi igen*
Jag heter JohannaHerrstedt på instagram ifall någon undrar. Jag lägger mest upp egobilder, natur-, djur- och matbilder. Spännande värre haha

FÖRSENAD FACELOOK


Det var jävligt kallt att stå utomhus i bara linne för att ta den bilden... Men det var bäst ljus där och vad gör man inte :::))) Och påtal om ingenting så hade jag tänkt att en dag ta med kameran till skolan och fota lite och berätta lite om den osv, men jag vill att det ska komma massa snö först! Medan snön är i farten då så skall jag traska ner till stallet och fota pollar och natur med :) Och så har jag funderat på att dela med mig av några bebisbilder, har för mig att det var någon som tipsade om det? O: Kanske är dags att få lite innehåll i den här jävla bloggen...

H Ä L S A


Hej hopp i lingonskogen! (eller hur nu man säger)
Åh  herre min skapare som jag inte tror på, jag har ätit så mycket socker och jag har en sån enorm sockerkick nu att det är SJUKT! O: Jag blir som en jobbigt skitunge av socker uscha uscha men jag kan ju inte stå emot alla dessa söta ljuvligheter! Jag har ju inte direkt problem med vikten så jag behöver inte passa mig med vad jag stoppar i mig, men det är ju inte nyttigt för en smal människa att äta skräp för det. 
Men jag är iallafall duktig som tränar regelbundet :) Jag joggar för det mesta varje dag men nu kan jag inte göra det för jag har otroligt jävla ont i båda vaderna (kan inte ens gå i trappor utan att hata livet typ).

Och påtal om joggning då, tidigt i september skulle jag tro så började jag ta träning på allvar för jag var SÅ IRRITERAD på mig själv som inte har tagit hand om den underbara konditionen jag en gång hade. Skämtar inte när jag säger att jag var som en maskin o: Jag kunde jogga i 2 timmar utan några problem. Men sen var jag korkad och började äta skräp mest hela tiden och inte träna ALLS under en lång period så min häsla gick ner i botten. Min hy var så dålig och jag såg typ svullen ut jämt och ah, min kropp var väldigt arg på mig ): 

Och så dricker jag alkohol väldigt sällan, har aldrig varit en storfestare ändå. Jag har lärt mig var min gräns går osv och jag vet hur man har kul utan alkohol. 
Sen så på matfronten så är jag väll inte där jag ska vara än... Jag får i mig rätt mängd mat, absolut, men fy vad godis och sötsaker jag äter ): Det är gott under stunden men inte fan är det kul när jag ligger och har ont i magen några timmar senare. Alltid när jag sitter där med godispåsen tänker jag "äh, jag är ung och man ska passa på medan man kan" men det är fortfarande inte bra för en ): 
Men jag har blivit bättre iallafall! När jag kan hålla mig till helgen i en lång period är jag nöjd haha :) Det blir ju ingen belöning om man unnar sig varje dag!

Och då precis i början då jag kom igång med träningen igen så var jag helt slutkörd efter att jogga I bara en kvart i normalfart. Jag trodde jag skulle kräkas! Men nu några få månader senare så kan jag jogga i normalfart eller fortare i 1 timma och då är jag minsan inte nära på att spy ens!  Visst är jag trött men det är en skön trötthet :)
Och framför allt så känner jag mig MYCKET piggare och jag orkar mer. Sover bättre på nätterna gör jag också!
Och som en megaplus så har min mage blivit plattare, mina ben har blivit starkare och fastare, min röv har blivit större och rundare (Y) Har fått massa positivt utav att leva nyttigare!
Kanske är dags att skapa en hälsokategori här på bloggen?

M O T I V A T I O N


© Johanna Herrstedt

Medan jag har Freddie Mercury som samtalsämne, eller ah, senaste inlägg så tänkte jag att jag kan passa på att dela med mig av min motivationsbakgrund på mobilen. Som vääääldigt många vet så var ju Freddie sångare i bandet Queen som jag är ett väldigt stort fan av! Och "I won't be a rock star, I will be a legend" kommer ju från Freddie själv och man kan ju inte säga nåt annat än att han blev legenden han hade bestämt sig för att vara. Han sa ju faktiskt det innan han blev den där legenden o: Ja herre då, jag beundrar honom så mycket för livsglädjen och drivet han hade, det var/är så sorgligt att han dog allt för ung. Men vadfan ska man göra, världen är aldrig rättvis ):

N E W

© Johanna Herrstedt

LEE STAFFORD SHINE SPRAY


© Johanna Herrstedt

För någon mådan sedan köpte jag detta glansspreyet och jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar det! Håret blir glansigt, lent, och mindre frissigt, man får verkligen barbiehår :) Visst luktar sprayet plastigt men lukten försvinner nästan helt efter ett tag så bli inte orolig medan du sprayar på för då luktar det väldigt starkt. Spraya inte för mycket heller för det får håret att se fett ut och så känns det fett då också. 
Jag rekommenderar verkligen den här produkten till den som vill ha Hollywood-hår! Glöm inte att kvaliten på ditt hår avgör hur resultatet blir. Men har man bra kvalitet kan jag säga att resultatet bli bra :)

T U T O R I A L

I made this a while ago but I always forgot to publish it, but better late than never!

SONG: Miike Snow - Silvia (Robotberget remix)

Step 1. Mascara
You can use whatever mascara you want in any color. But of course I have black since I have black eyebrows! I recommend you to use an old mascara or dry off some mascara from the brush if it's new because it easily look messy otherwise. 

Step 2. Eyeliner
I know there are "special" eyebrow pencils but I think it's easier with eyeliner and I think it looks better as well. My favorite is the black kohl pencil from Max Factor and I use it as an eyeliner as well, obviously.
"Comb" your eyebrows every now and then because in that way the eyeliner blends in with the hair and it looks more natural.

Step 3. Eyeshadow
And then again, there are special eyebrow shadows for this but I hardly use the black eyeshadow I have (Maybelline) as an eyeshadow and I think it works great on my brows so what the hell, I better use i until it's out.

And as you can see I only use eyemakeup on my eyebrows so I'm pretty sure you already have all of this at home already (if you have black eyebrows), no need for you to go running to the store and buy new stuff! 
Since this tutorial has been requested by many (on tumblr mostly) I hope this helped :)

ADAM LUNDGREN


Som de flesta svenskar vet så är detta Adam Lundgren i rollen som Benjamin i Torka aldrig tårar utan handskar (som jag älskar så jävla mycket. Stående ovationer till Jonas Gardell! Till skådisarna och Simon Kaijser också). Och i sista delen när Rasmus dör så sitter ju Benjamin och Rasmus pappa och pratar om begravningen och det där att Benjamin inte får vara med för han inte är en del av familjen och allt det där taskiga. Hursom så gråter han ju och jag menar TITTA PÅ HANS VACKRA ANSIKTE. HANS VACKRA GRÅTANSIKTE. Jag vill krama honom och ba "ALLT KOMMER BLI OKEJ. DET ÄR BARA PÅ LÅTSAS" för... det är det ju. Och ah, han är fin. Perfekta jävla ansikte ):
Behöver jag ens fråga om någon mer blev helt såld på Torka aldrig tårar utan handskar haha?

F A C E L O O K


Well, jag ser väll likadan mest hela tiden om vardagarna. Har kanske läppstift ena dagen och har piercingen i den andra. SPÄNNANDE VÄRRE HÖRRNI. Idag i skolan hade jag historiaprov :))) Min hjärna stängde av sig som den alltid gör när det gäller, gotta luv it... Sen så hade en i min klass en föreläsning som jag kunde relatera till, grät nästan ): Asså det blev så att det sved i halsen och att ögonen blev lite blöta om ni fattar. Hade jag varit själv hade jag nog störtlipat för inte fan släpper jag taget på det viset bland folk!
Ska lägga upp bilder på min skola förresten, den är asfin

P R O F I L


M Å N D A G


Godkväll allihopa, hoppas ni har haft en bra dag med bra mat för det har jag! HÄR FÅR NI EN SMÅSVETTIG PASSIONERAD BILD, JÄVLAR I MIN LÅDA! Det var ju första dagen i skolan efter lovet idag och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har saknat mina classmates för jag tycket om dom :) 
Ja, och vad har jag gjort under lovet kan man ju undra... Jo asså jag har spelat TV-spel, ätit och levt gott och vilat... På korta lov orkar jag inte ha märkvärdiga planer, det ända jag kräver är min sköna säng och godis så jag kan VILA och orka tills nästa lov. På längre lov har jag ett liv däremot! ASSÅ JAG GILLAR JU ATT TA DET LUNGT NÄR JAG VERKLIGEN KAN ):
Och så kommer vi till den traditionella frågan. Hur har du spenderat ditt lov?

RSS 2.0