B U B B L O R

 





© Johanna Herrstedt


T O R S D A G


Omg en sån bloggerska jag är nu när jag lägger upp en mobilspegelbild och ska blogga om dagen :):)):)))) 
Iallafall, jag ursäktar mitt otroligt stökiga rum men det ska det bli ändring på imorgon... hoppas jag.
Men den här dagen var hemsk, USCHA USCHA! Imorse var jag jättestressad och stressade ihjäl mig till skolan så jag hann inte känna efter hur jag mådde så när jag satt på första lektionen bara vällde allt över mig och fy vad illa jag mådde ): Höll på att svimma nästan jämt och slog ner ett glas med vatten för jag hade ingen koll på mina armar typ. VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED MIG *caps lock*. Sen på lunchen så mådde jag fortfarande illa och rätt som det var  kändes det som min hud brann så jag gick och drack vatten och efter deeeet var jag på gränsen att spy hela tiden så jag åkte hem och missade engelskan ):
TYCK SYND OM MIG NU ALLIHOPA, UPPMÄRKSAMHET UPPMÄRKSAMHEEEEEET!!!11 Ne, skoja bara.
Min hy håller på att bättra sig iallafall. MEN min svarta toning har lossnat cpmycket. OVÄNTATTTTTnej

S J U K L I N G


Börjar inlägget med en instagrambild från imorse för att jag inte har någon annan bild att ha! Hursom så har jag varit hemma idag med men jag ska till skolan imorgon även om jag fortfarande är dålig, känner att jag måste ta igen lite från mattelektionen från igår, är en sån människa som inte får nåt gjort hemma.
Och något som jag får psykbryt på är min hys jävla utbrott den har fått det senaste... Jag har finnar ÖVERALLT. OCH min vänstra kind är svullen så jag ser ut som nåt muterat djur. Visserligen har svullnaden gått ner lite nu men i morse såg jag ut som nåt man inte ens matar till hajar... FIRST WORLD PROBLEMSSSS.
Och så har jag sovit sjukt dåligt det senaste också ): Antar att det är stressrelaterat.
USCH OCH FY HÖRNI! Hur har eran dag varit då? Frisk och kry eller sjuk och nedstämd?

T E A


© Johanna Herrstedt

Idag är femte dagen jag är sjuk (har ändå gått till skolan förutom idag), usch och fy! Har varit konstant illamående och huvudvärk som kommer och går. Men vad som är jobbigast är att när jag inte äter mår jag illa, när jag äter mår jag ännu sämre och jag måste ju äta så jag blir frisk! Det som jag får i mig och inte får mig att vilja ligga och spy är tea med mjölk och honung men det blir jag jävligt törsdig av. FIRST WORLD PROBLEMSSSSS!
Låter lite som jag är på smällen men det är fullkomligt omöjligt haha! 

B L O G G T O R S K A

Asså jag vet inte vad jag ska blogga om... USCH OCH FY! Ge min lite inspiration eller önskemål, snälla ):

P I N K


© Johanna Herrstedt

LANA DEL REY FOR H&M


Jag har världens bästa mamma för när hon kom hem så hade hon en H&M-påse i handen och sa "Du får den här när du har städat rummet". Jag har nog aldrig städat mitt rum så fort innan som idag O: Och jag har velat ha den här tröjan sen jag såg den på reklamen, skrek lite också... Mest för att det är Lana Del Rey och jag är ett sort fan av henne ♥ Den är lite sticksig och kan inte tvättas i maskin MEN FASHION BEFORE COMFORT!
Fick en fin matchande blomma att ha i håret också :)