C O U N T R Y S I D E

S O N G: Detektivbyrån - Om du möter varg

U N T I T L E D

 
S O N G: Bonobo - First Fires

B R A I D S

© Johanna Herrstedt

DIOR ADDICT

© Johanna Herrstedt

När jag kom hem idag stod det en fin liten påse på mitt nattduksbord som det stod "surprise" på. Jag stod och tittade på den ett tag för jag förstod inte riktigt varför. Det är ju inte julafton än, dessutom har den största delen av min familj bestämt oss för att inte ens byta julklappar, jag är inte den som får eller har fått dyra saker bara sådär och jag har inte direkt gjort något speciellt för få något. Till slut tog jag en titt i påsen och till min förvåning hittade jag min absoluta favoritparfym Dior Addict Eau de parfum. Jag ringde mamma på direkten och frågade varför men tackade hundra gånger om! Nu jävlar ska jag vara den bästa dottern en mor kan ha.
Det började med att när jag fyllde 14 och mamma skulle köpa Dior Addict eau délice (som också luktar jättegott men inte min typ av parfym) i födelsedagspresent med hon råkade köpa fel och det blev den mörkblåa flaskan. Men tur var väll det för annars hade jag troligen inte upptäckt den alls!

C R I S P

 
© Johanna Herrstedt

TJENA MITTBENA

Hallå, tjena, hola, und so weiter. Får väll ta och ursäkta mitt oförutsägbara uppehåll. Behöver inte gå igenom mitt livs historia men jag kan kort och gott säga att livet har inte varit till min fördel det senaste så jag har inte orkar lägga en tanke åt denna bloggen. Hoppas ni förstår :) Men nu runt jul och nyår kommer jag ha ganska mycket tid i mina händer så nåt bloggande blir det väll av iallafall fast än jag faktiskt kommer sätta näven i bordet och ta igen en jävla massa av det jag har svept åt sidan. Men i negativiteten finns då alltid något positivt, för min del jävligt positivt. Man kan säga att det har varit som en räddare i nöden. En person har vandrat in i mitt liv med stormsteg, faktiskt redan innan jag tog avstånd från bloggen men det var så färskt då att jag inte ville ens nämna det ifall det inte skulle bli nåt liksom. Inte för att låta för smörig, men hade inte han varit här och varit mina kryckor hade jag varit ute på riktigt tunn is nu. Det är ändå sjukt att en människa kan ha så stor impakt på en utan att egentligen göra nåt mer än att finnas till och visa att hen bryr sig o: Men men, hoppas livet behandlar er rättvist och ha en fortsatt trevlig dag!

RSS 2.0